A webshopban kizárólag magánszemélyek adhatnak le rendelést.

Céges vásárlás esetén hívd az ügyfélszolgálatot!

 

Telefonos ügyfélszolgálat: +36205213616

hétköznap, munkaidőben 9-16h között

 

 

VIP program

A Gyertyakészítő Üzleti Akadémia

 

ÜDVÖZÖLLEK!

15 évvel ezelőtt, mikor először került a kezembe gyertyaöntőforma, csak az járt az eszemben, hogy vajon hogy kell vele gyertyát készíteni. Utána jött az, hogy hogyan lehet többféle gyertyát készíteni az adott öntőformával. 

Eszembe nem jutott még, hogy el is kellene adnom a gyertyákat, ha már készítek.

Majd jött a felismerés, kellenek vevők!!! Hogyan? Honnan? Mit? Ilyen kérdések keringtek a gondolatvilágomban. 

Szépen, lassan kiépült egy vevőkör, egy eladási szisztéma és a beszerzési forrás.

15 év alatt sok hullámvölgyben és csúcson is járt a vállalkozásom. Volt, amikor mást kezdtem tanulni, de külső hatásra mindig visszakanyarodtam a gyertyakészítéshez. Mindha az Élet tudta volna már akkor, hogy fölösleges másfelé kacsintgatnom, úgyis gyertyakészítő válik belőlem. Nos, igaza lett és cseppet sem bánom.

Kismillió vásárban voltam már árusítani, voltak bizományos eladó partnereim, voltak nagykereskedések, akik árusították a gyertyáimat boltoknak és volt oldalam az emag-on, ott vagyok a meskán és itt van újra a webshopom. Az évek során kitapasztaltam, hogy az adott értékesítési forma milyen áldozatokkal és eredményekkel járhat. 

Már két éve a terveim között szerepelt, hogy ezt a sok tapasztalatot át kellene adni a most induló gyertyakészítő vállalkozóknak. A covid meg is érlelte ezt az elhatározást, mert nagyon sokan akartak gyertyakészítésbe kezdeni a környezetemben viszont egyáltalán nem volt elérhető információ arról, hogy hogyan is KELL elkezdeni egy tartós, önfenntartó vállalkozást.

Itt az idő belevágni!

Az volt az álmom, hogy FOREVER egy üzleti akadémiát hozzak létre! Eredetileg 2024-re tervezték, de az Upflip-en készült Videóm olyan emberek özönét hozta létre, akik most segítségre vágytak, szóval tegyük meg!

JÓ HÍR! Úgy döntöttem, hogy az Akadémia árat 69 USD/hó szinten tartom, amíg be nem töltöm az összes további finomságot az akadémiára! Ha már ezzel az árfolyammal iratkozott fel, akkor örökre be vagy zárva! Az én ajándékom neked, hogy hiszel bennem. Köszönöm. 

Nagy népszerűsítője vagyok annak, hogy ne várjak a dolgok tökéletesre, hogy valami történjen. Tehát itt azt gyakorolom, amit prédikálok. Részt vehetsz a Blk Sunflower Academy valós idejű felépítésében. 

A dolgok változni fognak, és együtt tanulunk. Azért vagyok itt, hogy tanuljak tőled is. Azt akarom, hogy ezen az akadémián mindenki önmaga legjobb változatává váljon, és rosszindulatú vállalkozóvá váljon. Nem azt akarom, hogy könnyűnek tűnjön, hanem hogy lehetővé tegyem! Szeretne többet megtudni rólam? Nézze meg az életrajzomat alább, és remélem, találkozunk az akadémián. 

Maradj motivált!

- Jaz edző