A webshopban kizárólag magánszemélyek adhatnak le rendelést.

Céges vásárlás esetén hívd az ügyfélszolgálatot!

 

Telefonos ügyfélszolgálat: +36205213616

hétköznap, munkaidőben 9-16h között

 

 

Ahol kinőhetsz a versenytársak közül

A Gyertyakészítő Üzleti Program

ÜDVÖZÖLLEK!

15 évvel ezelőtt, mikor először került a kezembe gyertyaöntőforma, csak az járt az eszemben, hogy vajon hogy kell vele gyertyát készíteni. Utána jött az, hogy hogyan lehet többféle gyertyát készíteni az adott öntőformával. 

Eszembe nem jutott még, hogy el is kellene adnom a gyertyákat, ha már készítek.

Majd jött a felismerés, kellenek vevők!!! Hogyan? Honnan? Mit? Ilyen kérdések keringtek a gondolatvilágomban. 

Szépen, lassan kiépült egy vevőkör, egy eladási szisztéma és a beszerzési forrás.

15 év alatt sok hullámvölgyben és csúcson is járt a vállalkozásom. Volt, amikor mást kezdtem tanulni, de külső hatásra mindig visszakanyarodtam a gyertyakészítéshez. Mindha az Élet tudta volna már akkor, hogy fölösleges másfelé kacsintgatnom, úgyis gyertyakészítő válik belőlem. Nos, igaza lett és cseppet sem bánom.

Kismillió vásárban voltam már árusítani, voltak bizományos eladó partnereim, voltak nagykereskedések, akik árusították a gyertyáimat boltoknak és volt oldalam az emag-on, ott vagyok a meskán és itt van újra a webshopom. Az évek során kitapasztaltam, hogy az adott értékesítési forma milyen áldozatokkal és eredményekkel járhat. 

Már két éve a terveim között szerepelt, hogy ezt a sok tapasztalatot át kellene adni a most induló gyertyakészítő vállalkozóknak. A covid meg is érlelte ezt az elhatározást, mert nagyon sokan akartak gyertyakészítésbe kezdeni a környezetemben viszont egyáltalán nem volt elérhető információ arról, hogy hogyan is KELL elkezdeni egy tartós, önfenntartó vállalkozást.

 A Program folyamatosan fejlődik a Csapattal együtt. Megvannak a fő tartópillérek a tematikában, ami köré épül az egész Üzletépítő program. Mindemellett változni is fog a belső tartalom, mert együtt építjük fel ezt a Programot. Ti tőlem a gyertyakészítés világából tanultok, én tőletek pedig a kérdéseitek alapján ismerem meg azt, hogy miben kell a segítség. A 15 évvel ezelőtti megoldandó problémáim már nem összehasonlíható a mai felgyorsult világ által teremtett helyzetekhez, hogy ezekből építkezzek a programtematikában.

Ezért jó, ha minél többen vagyunk. Minél több a csapattag, annál több kérdésre és helyzetre kell rendszerbe szedni és átadni az információkat, tudást.

JÓ HÍR, hogy aki most, decemberben jelentkezik a programra, annak a program díja nem fog változni, amíg bent van a csapatban. A havi díj 2023. január 31-ig 19 900F/hó (áfa-val). Ez az én ajándékom nektek, mert hisztek bennem és még a kezdetekkor csatlakoztok! Köszönöm!

A csatlakozással részt vesztek a Gyertyakészítő Üzleti Program valós idejű felépítésében.

A gyertyakészítéshez való hozzáállásod változni fog és én segítem ezt a változást a helyes mederben tartani. Nem lesz könnyű, de ha kitartóak vagytok, meglesz az eredmény!

A Program 2023. február 1.-én kezdődik!

Remélem találkozunk az Üzletépítő Programon!

Itt az idő belevágni!

 Éva